Кращий крем навколо очей після 35


лучший крем вокруг глаз после 35 отзывы, цена, купить КиевШкіра навколо очей, найніжніша на всьому обличчі, вона майже позбавлена сальних залоз, і тому доглядати її треба обов'язково. Зволожувати, живити і захищати. Але як серед такого різноманіття косметичних засобів для догляду за очима, вибрати саме найкращий крем під очі після 35. Що необхідно саме вам?

Тут є деякі нюанси, обов'язково треба враховувати такі фактори, як:
  • Ваш вік
  • який у вас тип шкіри
  • ціль застосування крему (зволоження, живлення, захист тощо)
  • склад
  • упаковка
  • ціна
Молода шкіра вимагає додаткового догляду, в обов'язковому порядку. Інакше у 25 років вже буде мімічні зморшки навколо очей, а шкіра почерпне. Чому так відбувається? Незволожена шкіра дуже швидко, висихає, особливо в області очей. А так як навколо очей шкіра в постійному русі, зморшки заглиблюються, і їх стає дуже добре видно. Починати доглядати шкіру слід при статевому дозріванні, так як саме в цей період, зі шкірою починають відбуватися різні зміни. Якщо у цьому віці ви пропустили догляд, то з 20 років це потрібно обов'язково. Вам обов'язково варто сходити до косметолога, яка в залежності від типу та потреби вашого організму порадить доглядовий крем під очі, сироватку для обличчя та комплект кремів для денного та нічного догляду. Можна підбирати косметику, що підходить вам за віком, сьогодні багато косметичних компаній пропонують лінійки кремів для різного віку.


Догляд за обличчям до 25 років:


купить крем под глаза в УкраинеУ цьому віці дуже мало зморшок або їх майже немає. Але сьогодні багато дівчат захоплюються солярієм і довго перебувають під палючими променями сонця, це висушує шкіру.
У молодому віці косметику для догляду за шкірою навколо очей прийнятно застосовувати для профілактики виникнення глибоких зморшок. Не слід користуватися кремами та гелями з ефектом ліфтингу.

Також слід враховувати, що в цьому віці, шкіра може бути проблемною. Гелі навколо очей будуть найкращим варіантом у цьому віці. Вибирайте щось легке, наприклад з екстрактом зеленого чаю, ромашки, алое віра, календули або гелі з додаванням ефірних олій, розмарину, лимону, герані та ялівцю. Гелі легко та швидко вбираються, заспокоюють шкіру та тонізують.


Догляд за шкірою з 25 до 30 років:


З віком вироблення колагену сповільнюється, після 25 років, шкіра втрачає вологу, і зволожувати її слід ретельніше. Звичайно, це не означає, що треба швидше купувати креми з ліфтинг ефектом, навіть якщо є зморшки. Колаген у шкірі все ж таки присутній, не варто привчати шкіру лінуватися в такому ранньому віці! Але вже варто запастися хорошим кремом для повік від зморшок і кремом для обличчя від зморшок, ліфтинг кремом.
Найкращий варіант, який ви можете вибрати, це крем від зморшок під очима, він легкий і добре зволожує шкіру. Перевагу варто віддавати кремам з гіалуроновою кислотою та сироваткам для обличчя з ніацинамідом.


Вибирайте засоби, в яких вітаміни: А, Е, С, морквяна олія, квіткові екстракти. І не забувайте захищати ніжну шкіру навколо очей від ультрафіолету.


Догляд за обличчям від 30 до 40 років:


крем под глаза после 40 купить КиевПісля настання 30 років організм досягає піку у своєму розвитку, і уповільнює всі обмінні процеси. Шкіра також піддається змінам, тоншає, вологи не вистачає ще більше. І що б ми не робили, зморшки все одно з'являться. І шкіру навколо очей слід зволожувати ще більше. У цьому віці доведеться зволожувати шкіру навколо очей більш насичено. У вашій косметичці обов'язково повинні бути присутні креми, що містять вітаміни А, Е, С, гіалуронову кислоту та колаген. У нашому експерт магазині доглядової косметики у Києві ViaTiara ви знайдете саме те, що вам необхідно: крему для обличчя з ретиновлом, і вітамінос С, крему під очі від зморшок з гіалуроновою кислотою, зволожуючі та омолоджуючі маски для обличчя, а також найкращі в Україні професійні сироватки для обличчя найкращий німецьких брендів Biodroga MD та Biodroga.

Якщо ви хочете знати напевно як позбутися від зморшок під очима, то ласкаво просимо в наш експерт магазин професійної косметики. Консультація косметолога, як і доставка по всій Україні для вас безкоштовна! Крему на основі фруктів або з олією виноградних кісточок та авокадо. Деякі антивікові креми, так само можна спробувати, але краще після 35 років. І захищати шкіру від ультрафіолету також актуально, переважно SPF 10-15.


Догляд за обличчям після 40 років:


Коли шкіру доглядають неправильно, або зовсім не доглядають, то помітити, як вона швидко зношується, втрачає гарний вигляд, обвисає, можна вже до 40 років. Найголовніше, у будь-якому віці, інтенсивно зволожувати шкіру навколо очей, і не забувати про її харчування. Денні та нічні креми під очі допоможуть вам у цьому. У цьому віці якнайкраще підійдуть крему, з ліфтинг ефектом. Антивікові креми для області навколо очей, з вітамінами А, С, Е, К, колагеном, гіалуроновою кислотою, ліпідами, а також SPF 10-15.

Використовуйте сироватки для шкіри навколо очей, вони ефективно уповільнюють процес старіння шкіри. Сироватки бувають різними, за своєю структурою, і застосування. І чим старше ви, тим маслянистіша повинна бути сироватка. Сироватки чудово справляються з проблемою від мішків та синців під очима.

Шкіра з віком не молодшає, і що більше ваш вік, то більше активних речовин має бути у вашому кремі, чи засобах для догляду за шкірою.


У жодному віці не забувайте захищати шкіру навколо очей від шкідливого впливу ультрафіолету, гарні окуляри, капелюх з широкими полями, і звичайно крем для шкіри навколо очей з фактором захисту (SPF) не менше 10.


Крем від зморшок під очима відгуки, ціна, купити в Україні

Крем від зморшок під очима відгуки, ціна, купити в Україні

Цілком точно, що область навколо очей була першим місцем на моєму обличчі, де я стала помічати тонкі лінії та зморшки, коли мені було близько 20 років. З того часу я постійно використовую крем від зморшок під очима і в результаті бачу значне покращення текстури та стану шкіри навколо очей.

Так у чому каверза з кремами під очі від зморшок, запитаєте ви? Погана новина в тому, що не всі креми для очей прибирають зморшки в області очей, тому, якщо ваша мета - зробити шкіру гладкішою і підтягнутою, вам потрібно буде додати цільовий крем для очей або сироватку для очей, яка містить перевірені антивікові інгредієнти (такі як ретинол, пептиди, і фактори росту) у ваш щоденний догляд за шкірою.

Хороша новина в тому, що ми у ViaTiara вирішили допомогти вам звузити вибір, ми протестували та розглянули безліч різних засобів для шкіри навколо очей, які можна купити в Україні, і навіть проконсультувалися з кількома авторитетними фахівцями з краси, щоб отримати їх рекомендації та вивели вас топ кремів від зморшок під очима з найкращими відгуками косметологів та клієнтів:

1. Крем під очі з пептидами для підтяжки повік Biodroga MD Eye Contact Firming Eye Care
2. Крем під очі антистрес Biodroga MD Eye Contact Balancing Eye Care
3. Зволожуючий крем із кофеїном під очі Biodroga Hydra Boost Eye Cream
4. Ліфтинг бальзам для шкіри навколо очей Biodroga Lifting Boost Eye Balm




Джерело: https://viatiara.com.ua