Як позбутися від прищів на обличчі


косметика для проблемної шкіри придбати Київ
Космецевтика з Німеччини BIODROGA MD. Косметика для проблемної шкіри серія CLEAR +

Володарі шкіри, схильної до запалень, піддаються регулярному стресу. Попри всю різноманітність стандартів краси, ідеальна шкіра все ж видається нам виключно чистою і здоровою. Причини появи прищів, вугрового висипу, комедонов і інших недосконалостей можуть бути різноманітними.

Одним з найбільш поширених пояснень є гормональний дисбаланс: присутність чоловічих гормонів в надмірних кількостях у відповідь на стресовий стан, що призводить до появи запальних елементів. Пошкодження захисного бар'єру робить шкіру вразливою для хвороботворних бактерій, проникнення частинок забруднень, присутніх в підвішеному стані в повітрі, а також впливу агресивних кліматичних і погодних умов (вітер, холод та інше).

Прийом лікарських засобів, гострі або хронічні захворювання, вживання алкоголю і куріння, неправильне харчування - ці чинники також можуть стати причиною виникнення проблем зі шкірою.

У китайській традиційній медицині вважається, що регулярна поява прищів в певних областях на обличчі свідчить про дисфункцію певних органів або систем органів. Такий підхід допомагає більш точно визначити можливу причину вугрових висипань або появи прищів.
прищі на обличчі позбутись

Зони 1 і 3: Травна система
Проблеми з травленням або захворювання сечового міхура проявляються у вигляді висипань запальних елементів на лобі. Крім цього, використання коштів для укладання волосся може служити подразником і провокувати запалення в цій галузі.

Зона 2: Печінка
Висипання у верхній частині перенісся між бровами можуть бути пов'язані із зловживанням алкогольними напоями. Крім цього, прищі і комедони в даній зоні, можливо, вказують на наявність харчової алергії, наприклад, непереносимість лактози або глютену.

Зони 4, 6, 8 і 10
Ці зони на шкірі обличчя, а також область навколо очей безпосередньо пов'язані з роботою нирок і, відповідно, з можливими захворюваннями в цій сфері.

Зона 7: Серце
Почервоніння носа може свідчити про проблеми серцево-судинної системи, зокрема, про підвищеному кров'яному тиску. Незбалансована дієта або нестача вітаміну В також можуть привести до появи запалень навколо носа.

Зони 5 і 9: Легкі
Стан шкіри щік відображає роботу дихальної системи. Курці і алергіки можуть страждати від запалень або ламкості капілярів в цій зоні.

Зони 11 і 13: Гормони
Висипання в області навколо рота можуть вказувати на гормональний дисбаланс, але також можуть свідчити про переживання сильного стресу.

Зона 12: Шлунок
Стан шкіри підборіддя є відображенням здоров'я шлунка.

Зона 14: Стрес, втома або інфекції
Область шиї як правило не розглядається в якості типового місця появи прищів. Однак згідно з китайською медичної традиції, запалення і почервоніння на шиї також мають своє значення: це, ймовірно, вказує на те, що організм бореться з бактеріальною інфекцією або зі стресом. Нанесення духів також може служити причиною роздратування.

Якою б не була причина появи запалень на шкірі, лінія косметики ОЧИЩЕННЯ + від BIODROGA MD надає повний набір засобів для послідовного і ефективного впливу на проблемні зони - це цілісна дерматологічна концепція для повернення шкірі здоров'я і запобігання рецидивам запалень. Маючи в основі формули саліцилову кислоту, продукти лінії ОЧИЩЕННЯ + поступово трансформують шкіру з комедонами, запаленнями і жирним блиском в нормальну.

Найважливішим компонентом засобів лінії ОЧИЩЕННЯ + є саліцилова кислота

Навіть в складі засобів для вмивання цієї серії присутній саліцилова кислота. Здавалося б, ці препарати змиваються, знаходяться на шкірі зовсім недовго, проте навіть при такому короткому вплив на шкіру, схильну до запалень, саліцилова кислота встигає проявити свої властивості - сприяти глибокому очищенню пір. На відміну від механічних пілінгів, саліцилова кислота здатна розчинити секрет сальних залоз, що забиває пори, і таким чином позбавити бактерії сприятливого середовища для проживання і розмноження. Саліцилова кислота міститься і в багатьох інших засобах цієї лінії.

Що таке саліцилова кислота?

Саліцилова кислота належить групі бета гидроксикислот (ВНА), які є жиророзчинними, і в цьому їх принципова відмінність від водорозчинних альфа гідроксикислот (АНА). Саме тому саліцилова кислота, ефективно відлущити верхній шар шкіри, легко розм'якшує сальні пробки і виштовхує їх назовні. У дерматології її використовують насамперед для розчинення і видалення комедонов, а також для поліпшення регенерації шкіри і нейтралізації дії різної патогенної флори.

Умивання милом пошкоджує захисну гідроліпідну мантію шкіри. У цьому стані шкіра стає особливо чутливою і вразливою для бактерій, що провокують запалення. Водопровідна вода, в різному ступені в залежності від її жорсткості, утворює солі при змішуванні з милом. Ці солі залишаються на шкірі і заважають роботі наносяться після вмивання косметичних препаратів.