Сироватка для обличчя з ретинолом та вітамінами С та Е

Добрий день друзі. Ті, хто читає наш блог про косметику, красу та догляд за собою вже знають наскільки важливий і корисний Ретинол, Вітамін А у догляді за шкірою обличчя. У минулої статті ми говорили про крем з ретинолом і згадали про ще один чудовий препарат - сироватка з ретинолом та вітаміном С. Ця стаття буде присвячена їй.

Якщо бажаєте отримати від косметики швидкий результат, варто використовувати сироватку для обличчя разом з вашим доглядовим кремом. Розмір молекул сироватки (концентрату) менший, ніж у кремів, тому сироватка проникає глибше і працює навіть у найглибших шарах шкіри. Відповідно і ефект настає швидше. Ідеальний догляд для шкіри обличчя це використовувати (на підготовлену очищену шкіру) сироватку, а зверху закривати її кремом. Крем працює на верхніх та частково у середніх шарах шкіри, а сироватка у середніх та глибоких. Ось такий догляд, звичайно ж, найбільш ефективний.

Сироватка для обличчя – це найпотужніший і найефективніший косметичний тип доглядової косметики.

сироватка для обличчя купити

Хочу представити вам просто мега класну сироватку з ретинолом та вітамінами С та Е від німецького виробника, лідера космецевтики та косметики з пептидами – Biodroga MD. Професійна косметика для обличчя Biodroga MD – це косметика та космецевтика нового покоління. Незрівнянна косметика! У німецької косметики Biodroga MD є своя сучасна лабораторія, оснащена за останнім словом. Ефективність та безпека препаратів Біодрога МД підтверджена дерматологічно, всі препарати зроблені в Німеччині, у місті Баден-Баден на власному підприємстві Biodroga. Ця косметика має широку популярність як у Німеччині, так і за її межами. Косметика Biodroga MD успішно продається у понад шістдесяти країнах Європи, Америки, Азії. Косметологи успішних країн люблять працювати на Biodroga MD через її ефективність, безпеку та передбачуваний ефект. А це дуже важливо, особливо в салонних процедурах при складанні індивідуально програми догляду та косметичних процедур.

Сироватки з ретинолом використовують у домашньому догляді, а також косметологи в салонних процедурах догляду та омолодження. Ретинол, вітамін А сприяє синтезу колагену та еластину, що робить шкіру щільною та еластичною, і тим самим прибирає зморшки. На щільній шкірі зморшкам немає місця, вони з'являються лише в місцях провисання шкіри, там, де мало волокон колагену і еластину і де шкіра зневоднена.

Ретинол відновлює щільність, пружність та еластичність шкіри, не залишаючи зморшкам жодного шансу.


Сироватка з вітаміном С і ретинолом Biodroga MD також має потужну відбілюючу дію. Вітамін С аскорбінова кислота, що входить до складу цього препарату, бореться з пігментними плямами та зміцнює стінки судин. Застосовуючи цей серум для обличчя системно, двічі на день, під крем ви вже через тиждень побачите, наскільки покращиться стан, колір і тон вашої шкіри. Такий швидкий ефект досягається не тільки завдяки ретинолу, вітаміну С та Е, а також запатентованому комплексу матричних пептидів, які на клітинному рівні прискорюють процеси регенерації та відновлення клітин шкіри. Пептиди у косметиці Biodroga MD відіграють важливу роль. Якщо зібралися купити хорошу сироватку або крем, варто вибирати тільки з косметики нового покоління, вам варто купити Biodroga MD!

Biodroga MD – професійна косметика для обличчя та космецевтика №1 у Німеччині


У складі сироватки з ретинолом та вітаміном С Biodroga MD немає:
• Емульгаторів
• Мінеральних олій
• Сульфатів
• Парабенов
• Силіконів
• Віддушок

     

У складі є:
• Гіалуронова кислота
• Комплекс пептидів
• Антиоксиданти
• Вітаміни А, С, Е

     

Косметика Biodroga MD не тестується на тваринах. Ця ретинолова сироватка пройшла дерматологічну перевірку та тестувалася незалежною німецькою лабораторією www.kosmetikanalyse.de, яка надала їй найвищу позначку - GOOD

Сироватка для обличчя з ретинолом та вітаміном С та Е Biodroga MD доступна до замовлення в нашому магазині. Купити сироватку можна через кошик нашого інтернет-магазину або через гурт у Viber, Facebook, Telegram, WhatsApp іконки яких ви знайдете у футері (підвалі) нашого сайту.