Проблемна шкіра обличчя

В одній із статей нашого блогу ми розбирали питання як позбутися прищів на обличчі та причини їх появи на обличчі, якщо ви не читали цю статтю, то радимо почитати її. Серед основних причин появи прищів на обличчі, акне, чорних точок та подібних проблем шкіри ми виділили чотирнадцять причин, куди можуть входити всілякі фактори: травна система, печінка, гормональні порушення організму, робота шлунка, інфекції, стрес та збої у роботі серця.

Причин проблемної шкіри, як бачите маса, з частиною з них можна впоратися самому в домашніх умовах, з рішенням інших може знадобитися консультація профільного фахівця лікаря.

Зараз я хочу поговорити з вами про те, як позбутися прищів у домашніх умовах. Прищі на обличчі — це проблема, з якою кожен із нас стикався, дуже неприємна проблемка. Крім того, що це з естетичного погляду впливає на якість нашого стану/настрою, так ще бувають дуже болючі прищі на обличчі. Одним словом, акне на обличчі нікого не прикрашає, з ним можна боротися. Скільки людей, стільки та рецептів.

Особисто я віддаю перевагу науковим доведеним методам. Я не надто вірю всяким байкам бабки «Параські» якими народ у великих кількостях годує один одного на жіночих форумах. Мій вибір – наука та медицина. Крем від прищів, маски від прищів, якісна пінка, що очищає (гель, молочко або лосьйон) для догляду за проблемною шкірою, сироватка від прищів, CC-BB-EE крему. Одним словом, потрібно просто правильно побрати хорошу косметику для вирішення проблеми і системно нею користуватися. І запевняю вас, що ви позбавитеся прищів і чорних крапок на обличчі з короткі терміни, причому за відносно невеликі гроші. І головне, що гарантовано, безболісно та Безпечно! Що дуже важливо при догляді в домашніх умовах.

Перше, і, ймовірно, найважливіше при догляді за проблемною шкірою – це якісне очищення. Щоб пори були очищені і не були джерелом бурхливого розвитку бактерій. Це правило ну просто Must Have №1. Коли я говорю очистити шкіру, я не маю на увазі «просто-вмити-водичкою-з-милом», так це зло і гірше, що ви можете для неї зробити, а очистити правильними засобами з правильними лікувальними активними складами.

Очищення шкіри обличчя запобігає розвитку проблемної мікрофлори та знімає запалення. Другий етап лікування проблем та висипання на обличчі – це власне лікувальний догляд. Він може складатися з кількох видів косметичних засобів, сироватка від прищів з наступним нанесенням лікувального крему від прищів, або маски від прищів (маска від чорних крапок залежно від потреби) та крему від прищів (акне, постакне).

Косметика для цього етапу догляду мають особливі лікувальні склади, які можуть входити: саліцилова кислота, екстракт акації, масло жожоба, сік алое, пантенол, масло ши, екстракт магнолії, молочна кислота, гліколева кислота молочна кислота і так далі. Одним словом, ці препарати лікують вашу шкіру, прибираючи проблему з висипаннями, прищами та вуграми на клітинному рівні.

Третій етап – закриття процедури, висловлюючись язиком косметолога. Ви збираєтеся виходити на вулицю, йдете на роботу чи у своїх справах. І вашу шкіру потрібно, по-перше, замаскувати, щоб акне і проблеми не впадало в очі, і, по-друге, потрібно перешкоджати попаданню непотрібних, можливо хвороботворних частинок і бактерій у шкіру. Для цього використовуються: тональний крем для проблемної шкіри, це може бути хороший BB крем або крем CC, EE крем. Всі ці препарати спроектовані для маскування проблем шкіри та надійного захисту від факторів навколишнього середовища, таких як УФ-випромінювання та міські забруднення. Захист та маскування! Тільки так.

прищі на обличчі причини лікування відгуки косметолога

Професійна косметика для обличчя німецького виробника Biodroga MD на мій професійний погляд, найкращий вибір, який можна купити в Європі та Україні як для професійних салонних процедур, так і для відмінного домашнього догляду. Професійна косметика для косметологів Biodroga MD лідер у виробництві надійної, вкрай ефективної та супер безпечної косметики та космецевтики. У салоні працюю тільки на ній, перепробувавши до цього 10500 рекламованих брендів.

І останній (за списком, але не за важливістю) це гроші. Скільки коштуватиме лікування, за які гроші можна прибрати прищі на обличчі? З одного боку, на собі начебто, як і економити не варто, а дешеве, як ми всі знаємо, не буває хорошим, за визначенням, але й за дорого не хотілося б купувати лікувальні засоби. У цьому немає нічого ганебного, розумний вибір за розумні гроші. Так і має бути.

Я вам пропоную закрити питання з прищами на обличчі, будь то підшкірні прищі на обличчі, вугрі на обличчі, підліткові прищі, акне величезні чорні крапки або маленькі прищики на обличчі як висип. Добре вилікувати та відновити вашу шкіру. Я можу запропонувати вам чудове рішення, за 50-52 євро (1680 грн) купити набір професійної косметики для догляду за проблемною шкірою відмінного німецького виробника Biodroga MD (Medic Skin Care).

За такі день ви можете собі замовити в якомусь інтернет-магазині косметики тільки один крем, хороший, але один. А правильний ефективний догляд та лікування проблемної шкіри можна лише за умови комплексного підходу. Усі три етапи, про які ми говорили: очищення, лікування, закриття процедури. Одним кремом ви не впораєтеся із проблемою. Ніяк, від слова – зовсім.

крем від прищів відгуки косметолога купити Київ

У Biodroga MD ви можете купити цілий набір всієї необхідної вам (і вашої шкіри) косметики. За п'ятдесят євро у наборі ви отримаєте:
• Гель для очищення проблемної шкіри 50 мл
• Лікувальний тонік для проблемної шкіри 50 мл
• Сироватка для проблемної шкіри з AHA кислотами (саліцилова, гліколева та молочна кислоти) 15 мл
• Крем для жирної, комбінованої та проблемної шкіри 24 годинної дії 15 мл
• CC крем із СПФ-20 для маскування та захисту на вулиці 15 мл

П'ять професійних засобів від прищів (для дорослих та підлітків), чорних крапок та висипань на обличчі. Повний комплекс препаратів SOS. Цих обсягів вам цілком вистачить для гарного догляду та лікування проблем шкіри в домашніх умовах. Усі препарати пройшли дерматологічний контроль, зроблені у Німеччині, перевірені у професійних салонних процедурах. Препарати на 100% надійні та ефективні.

Головне дотримуватись системи застосування двічі на день: 1) спочатку очищаємо гелем, потім тонізація. 2) наносимо сироватку на проблемні місця тонким шаром, через 2-3 хвилини, після вбирання наносимо невелику кількість крему. 3) Наносимо СС крем перед виходом надвір.